FRNLENG

d'ACT

De missie van d’Act is het leiden en begeleiden van reflecties (of denkoefeningen) bij de start van een vastgoedproject of een stedenbouwkundige ingreep.

Zich baserend op een uitgebreid netwerk van consultants in verschillende disciplines, creëert d’Act een interactief netwerk tussen verschillende studiebureaus in de domeinen van de stedenbouw, het stedenbouwkundig recht, de architectuur, de bouwkundige economie et de financiële strategie.

Steunend op onderzoek naar de stedenbouwkundige context en de verschillende voorschriften, beheerst d’Act de volledige strategische denkoefeningen mbt de capacitaire haalbaarheid.

De antwoorden uit deze oefening vertalen zich in stedenbouwkundige structuren, architecturale oplossingen, bepalingen van gabariten, oppervlakteberekeningen en voorstellen van bestemming.

Deze gegevens laten de opdrachtgevers toe snelle beslissingen te nemen inzake de mogelijke ontwikkeling van sites, beslissingen met betrekking tot de inrichting van de omgeving, keuze tot investeringen en het nemen van strategische posities.

Daar verschillende tussenkomsten die d’Act heeft gerealiseerd, gedekt zijn door een NDA(Non disclosure agreement), is het niet altijd mogelijk om hiervan gedetailleerde informatie, zoals beeldmateriaal, te verstrekken.

D’Act heeft reeds de eer gehad te mogen samenwerken met partners als Atenor, Besix, BPI, Codic, Dare2Build, Kreglinger, Eaglestone, Equilis, Emaprod, Herpain développement, Koramic, Lecobel, Redevco, RTBF, Vooruitzicht.

Luc Deleuze

d'ACT - Greenfield

Projecten